Content voor Ingelogde Gebruikers

CBD olie voor je huisdier

Wij kregen een verhaal van één van onze trouwe gebruikers gemaild en wil deze ervaring graag met u delen.

7 maanden geleden ben ik begonnen met het geven van CBD olie aan mijn hond. Ik ben zelf al een dagelijkse gebruiker van CBD en had al aardig wat informatie opgedaan hoe dit uit zou pakken bij honden, en kwam erachter dat ik mijn lieve viervoeter CBD olie kan geven. Ik ben begonnen met 5% CBD olie. 5% omdat mijn hond 40 kilo weegt en hij er niet stoned van kan worden. Dit merk ik zelf namelijk ook niet en ik ben met 10% CBD olie begonnen. In het begin gaf ik hem 2 druppels in de ochtend en 2 druppels in de avond, door zijn eten. Eigenlijk merkte ik erg weinig verschil en omdat CBD olie niet echt goedkoop is ben ik na dat flesje gestopt met de olie te geven aan mijn hond.

Een paar maanden later kreeg hij opeens erge last van zijn rechteroog. Alsof hij staar kreeg. Ik ben ermee naar de dierenarts gegaan en zij beaamde inderdaad dat het staar was. Ik kreeg een zalfje mee en dat gaf verlichting. Maar toen ik stopte met het zalfje kwam het blauw-wittige vliesje, zoals je bij staar hebt, ook weer terug.

Hmm.. misschien is het dan toch iets anders, want staar verdwijnt toch niet zomaar?

Na enige tijd ben ik mijn hond toch weer CBD olie gaan geven. Via een kennis kwam ik in contact met de CBD olie van Body Aware. Ik geef mijn hond de 5% full spectrum MCT olie variant en er is echt een duidelijk verschil. Ik ben er nu ook achter dat mijn hond geen staar heeft, maar Glaucoom (https://www.dierendokters.com/honden/ziekten/glaucoom-verhoogde-oogboldruk).

Nu ik mijn hond weer CBD olie geef is het blauw- wittige vliesje zo goed als weg. Het oog is ook niet meer pijnlijk en hij heeft weer goed zicht.

Wij vonden deze informatie zeer interessant voor andere dierenbezitters, vandaar dat wij dit met u wilden delen.

team Body Aware

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven