Content voor Ingelogde Gebruikers

Een bericht voor ex-kankerpatiënten van Leendert

Dit bericht is vooral bedoeld voor ex-kankerpatiënten en met name voor ex-darmkankerpatiënten, want dat ben ik ook. Graag deel ik mijn ervaring omdat die voor mij betreffende 2 onderwerpen winst leverde. Meer energie op een dag en onverwacht weer gevoel in mijn (jaren lang gevoelloze voorvoeten) en koude voeten tijdens het slapen, ik had na de chemokuren altijd sokken aan in bed, nu niet meer. Ik deel mijn ervaring omdat ik hoop dat (iedereen) maar vooral ex-kankerpatiënten met een overeenkomstige vorm van klachten wat hebben aan mijn ervaring met Body Aware CBD OLIE.

In april 2011 ben ik door een team werkzaam ik het Beatrix Ziekenhuis te Gorinchem van de toen vastgestelde darmkanker afgeholpen. Chirurg Dr. Logeman verwijderde de tumor en 19 klieren waarvan er 2 uitzaaiingen hadden en hij adviseerde mij hoe om te gaan met het proces van 32  weken chemokuren na de operatie. De uitzonderlijk goede verpleging aldaar heeft mij samen met mijn partner van toen door deze tijd geholpen. Het opvolgende programma van het Beatrix Ziekenhuis kan ik een ieder die ermee te maken krijgt aanbevelen. Hier zijn professionals actief om echte zorg te leveren. Het zijn stuk voor stuk mensen die met passie graag zorgen voor een ander.

In maart 2019 ben ik gestart met het innemen van CBD olie van Body Aware. Waarom? Omdat goede voeding en bewegen, ik heb een hond waardoor ik gelukkig de plicht heb om (lange) wandelingen te  maken, mij niet in het door mij gewenste tempo energie leverde op een dag. Sterker, vaak had ik ook onverwacht plotseling geen energie meer. Mij is geadviseerd bij dergelijke situaties rust te nemen en dat deed ik dan ook direct. Soms irritaties oproepend in mijn omgeving, onbegrip, ben je nu alweer moe? Relaties vertelden mij, probeer eens CBD olie, kwaad kan het niet en schade levert het ook niet op, het is een natuurlijk product waar veel mensen baad bij hebben. Ik stond daar niet direct positief tegenover maar ben mij erin gaan verdiepen. Ik wilde weten welke CBD olie ik dan zou moeten hebben. Eigenwijs zoals ik ben heb ik niet het advies vanuit mijn omgeving gevolgd. Ik ben gaan zoeken en kwam via via bij Body Aware CBD olie terecht. Het feit dat het om een in Zwitserland gecertificeerd kwaliteitsproduct gaat sprak mij aan. Misschien zijn er betere alternatieven, maar ik heb een goed gevoel bij mijn keuze.

Zoals gezegd ben ik in maart 2019 gestart met het innemen van CBD olie volgens de gebruiksaanwijzing van Body Aware. Ik ben ermee begonnen door te vaak een gebrek aan energie op een dag. Dat was voor mijn omgeving niet altijd even leuk maar voor mij ook niet. Eind april had ik iets meer energie op een dag door inname van de CBD olie. Maar een bijkomend probleem was dat ik minder goed de nacht doorkwam, ik sliep slecht in tegenstelling tot de tijd voor het gebruik van CBD olie. Ik ben een maand gestopt met innemen met als effect dat ik weer beter sliep maar ook dat ik zo nu en dan minder energie had op een dag dan bij inname van CBD olie. Ik wilde meer kunnen doen en ben opnieuw gestart met het innemen van de CBO olie maar nu met de volledige dagdosering morgens vroeg. En dit na inname van 2 geperste sinaasappels en een citroen. Zo begin ik de dag met als resultaat dat ik niet meer in een jaar regelmatig en vooral in het najaar verkouden ben.

Vanaf het moment dat ik in de ochtend de volledige dagdosering inneem, en soms wat meer dan de gebruiksaanwijzing voorschrijft, is de energie op een dag beetje bij beetje meer om te kunnen doen wat ik wil doen op een dag toegenomen en ik slaap weer als een roos. Ik heb, voor mij, de ideale balans qua hoeveelheid druppels en het moment van inname gevonden, morgens vroeg. Maar wat voor ex-darm kankerpatiënten veel leuker is om te lezen is dat ik weer gevoel heb in mijn voorvoeten, op dit moment in de linker voet meer dan in de rechter maar stap voor stap is het gevoel in beide voeten toegenomen. De vervelende tintelingen in de voorvoeten zijn afgenomen. Sokken aan bij het slapen gaan hoeft niet meer, ik heb weer redelijk warme voeten, nog niet zoals ik zou wensen maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook goed gaat komen.  Duidelijk is mij geworden dat het gebruik van CBD olie voor het gewenste nut tijd nodig heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven